Coaching

Bij het coaching traject, wordt cliënt geholpen om zicht te krijgen op bv. persoonlijke zingeving.

Als coach help ik bij het in kaart brengen van de valkuilen en kwaliteiten en van daaruit wordt gewerkt aan concrete stappen naar de toekomst, gericht op positiviteit.

Door op zoek te gaan naar wat echt betekenis heeft voor de cliënt, wordt tegelijkertijd gewerkt aan acceptatie en verwerking, zodat er ruimte komt voor eigen regie en het maken van eigen keuzes.

Eigen keuzes en of beslissingen kunnen/durven maken is van groot belang op weg naar meer balans in het leven, het werk, of in de relatiesfeer.

Coaching helpt ook helderheid te krijgen bij het nemen van beslissingen b.v. op het gebied van loopbaan en scholing.

In principe gaat het bij coaching om het gericht doorlopen van een ontwikkelingstraject, van het door de cliënt geformuleerde te bereiken doel. Het verkrijgen van inzicht op de valkuilen, belemmeringen, overlevingstactieken en kwaliteiten.

Het heeft een positief effect op het verbeteren van resultaten en het bereiken van doelen wat geldt voor zowel een persoon die volop in het leven staat, als ook een persoon, die na een herstelperiode van bijvoorbeeld ziekte of burnout, met kleine stapjes het dagelijks leven weer aan leert gaan.

De coaching sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding.

KVK Arnhem: 09201667